BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi” İle Camilerimiz Çiçek Açtı

Seydişehir'de “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi” İle Camilerimiz Çiçek Açtı 

01 Temmuz 2022
Seydişehir'de “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi” İle Camilerimiz Çiçek Açtı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü iş birliği ile 2012 ve 2013 yıllarında doğan çocuklara yönelik “Güle Oynaya Camiye Gel” bisiklet ödüllü sabah namazı etkinliği 01 Temmuz Cuma sabah namazı itibariyle başladı.

İlçemiz Aydoğdu Camii’ndeki programa katılan İlçemiz Müftüsü Adem BEBEK, sabah namazını kıldırdıktan sonra “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi çocuklarımıza namazı ve camiyi sevdirmeyi amaçlamaktadır. Anne, baba ve çocuk birlikte cemaatle namaza iştirak etmeleri birlikte ibadet etmenin huzurunu yaşamaya da vesiledir” dedi.

Sabah namazının cemaatle kılınmasının öneminden de bahseden Bebek; Peygamber Efendimiz (s.a.s.) “Sabah namazının iki rekat sünneti dünyadan ve onun içindeki her şeyden daha hayırlıdır; Eğer yatsı ve sabah namazlarını cemaatle kılmasının faziletini bilseydiniz, bu namazlara emekleyerek de olsa gelirdiniz” buyurmuştur.

“Projeye katılım sağlayan çocuklarımızı ve velilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımıza bisiklet ödülü olsa da bu sadece teşvik özelliği taşımaktadır. İbadetlerin Allah rızası için yapılması bilincimizi asla kaybetmemeliyiz” dedi.

Program; İlçe Müftülüğümüzün ikramları ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.