banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA 'TÜMÖR' OPERASYONU KAPSAMINDA 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

KONYA’DA 'TÜMÖR' OPERASYONU KAPSAMINDA 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

01 Temmuz 2022
KONYA’DA 'TÜMÖR' OPERASYONU KAPSAMINDA  7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüphelinin yakalanması için 24 ilde 'Tümör' operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında Konya’da KOM Şube Ekiplerince yapılan çalışmada 7 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüphelinin yakalanması amacıyla 24 ilde ''Tümör'' operasyonunun başlatıldı.

Operasyon kapsamında Konya Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ereğli ve Beyşehir İlçelerinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı ve Yağma suçuna yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Ereğli ve Beyşehir ilçesindeki şüpheli şahısların ikamet adreslerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 26 adet kurusıkı tabanca, 5 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 12 adet yapım aşamasında olan parçalı vaziyette markasız tabanca, çok sayıda kesici ve delici aletin yanı sıra silah yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147