BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de firmalara proje yazma eğitimi verildi

KONYA (AA) - Beyşehir'de farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerine Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından proje döngüsü yönetimi ve proje yazma eğitimi verildi. 

30 Haziran 2022
Beyşehir'de firmalara proje yazma eğitimi verildi

 

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda verilen eğitimde, eğitimci uzman Hakan Kanso ile MEVKA uzmanı Ömer Faruk Cantimur, odaya üye firmaların temsilcilerine bilgilendirmede bulunuldu.

2022 yılı finansman desteği programı kapsamında imalat sanayisinde verimliliğin artırılması ve ilçelerde genç istihdamının sağlanması finansman desteği programı hakkında proje hazırlamak isteyen firmaların temsilcileri bilgilendirildi.

Sunumların ardından sorular cevaplandırıldı.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Deniz Öztulum, eğitim faaliyetlerinin bölge ekonomisi için hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.