BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de koruyucu aileler yemekte buluştu

Seydişehir'de koruyucu aileler yemekte buluştu 

30 Haziran 2022
Seydişehir'de koruyucu aileler yemekte buluştu

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Muhammet Kiremitçi ve sosyal hizmet uzmanları koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Kaymakam Pişkin, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen programda, koruyucu ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Pişkin, "Çocuklara her şeyi verebiliriz ama sevgi emek ister, gönüllülük ister, şefkat ister. Sizlerin verdiği sevgi ve muhabbetle çocuklar yarınlara yetişiyor. Korucuyu ailelerin bugünkü birlik ve beraberlik vesilesiyle de günlerini tebrik ediyorum." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Muhammet Kiremitçi, büyük fedakarlıkla üstlenilen bu önemli görevden dolayı ailelere teşekkür etti.

Daha sonra, ailelerin istek, talep ve önerileri dinlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.