banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR MESLEK LİSESİ AVRUPA EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.

SEYDİŞEHİR MESLEK LİSESİ AVRUPA EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR. 

30 Haziran 2022
SEYDİŞEHİR MESLEK LİSESİ AVRUPA EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayda değer ve istikrarlı projeleri ile dikkat çekiyor. Bu projelerden bazıları sayesinde öğrencileri yurt dışında da eğitim görerek, mesleklerinde yeni deneyimler kazanıyor ve yeni ufuklar elde ediyorlar. Neredeyse her yıl kesintisiz devam eden Avrupa’da staj alanında bu yıl da onaylanmış yüksek bütçeli , Erasmus projesi ile dört ayrı grup öğrencisini Avrupa’ya taşıyor. Öğrencilerden bir grup daha bugünlerde, Avusturya Viyana’daki Erasmus projesi kapsamındaki eğitimlerini tamamlamak üzereler. Proje süreci sonunda, bir ay içinde iki ayrı grup olarak Viyana’da bulunulmuş olacak, Eylül ayından itibaren İtalya’da da farklı öğrencilerle eğitimlerine farklı alanlarda devam edecekler. ,


Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yeni eğitim sistemi ile hem mağduriyet yaşamadan üniversitelere gidebiliyor, hem de mesleki eğitimlerini en son teknolojik atölyelerde alarak ve buna Avrupa deneyimlerini de ekleyerek mezun olabiliyorlar.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147