BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Müftülüğünden Vekaletle Kurban Kesimi organizyonu

Müftülük “Vekaletle Kurban Kesimi” organizasyonu tanıtım ve bağış kabul çadırı açtı... 

29 Haziran 2022
Seydişehir Müftülüğünden Vekaletle Kurban Kesimi organizyonu

2022 yılında Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız işbirliğiyle Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonunu tanıtmak ve bağış yapmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Seydişehir Şubemiz tarafından Hükümet Konağı önünde Vekaletle Kurban Kesimi tanıtım ve bağış kabul çadırı kuruldu.

Hayırseverlerimizi Vekaletle Kurban Kesimi Organizasyonuna kurban bağışına davet eden İlçe Müftümüz Adem BEBEK: " Kurban mâlî bir ibadettir ve dinen zengin sayılan, mukim (yolcu olmayan) ve hür Müslüman kimselerin Kurban Bayramı günlerinde kurban kesmeleri gerekir. Kurban mükellefi kimseler kurbanlarını bizzat kendisi kesebileceği gibi vekalet yoluyla da kestirebilirler. Bu çerçevede, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı’mızın Vekaletle Kurban Kesimi Organizasyonu konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla tanıtım çadırımızı açtık. Hayırsever zengin vatandaşlarımızın bağışladığı kurbanların etlerini ve sevgilerini ülkemizde ve yeryüzünün fakir coğrafyalarında yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahiplerine bu sene de ulaştıracağız inşaAllah" dedi.

Vekaletle Kurban bedeli Yurtiçi 2250 TL., Yurtdışı 1800 TL. dir.

#kurbanınıpaylaşkardeşinleyakınlaş #TürkiyeDiyanetVakfı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.