BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Emniyeti'nden anlamlı mektup yarışması! 100 liseliye ödül! TIKLA BAŞVUR

 

27 Haziran 2022
Konya Emniyeti'nden anlamlı mektup yarışması! 100 liseliye ödül! TIKLA BAŞVUR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce başlatılan 'Son Zaferin Mektupları' isimli proje ile Konya geneli lise öğrencileri arasında mektup yarışmasında 100 öğrenciye ödül verilecek.

Yarışmaya son katılım tarihi ise 18 TemmuzKonya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Son Zaferin Mektupları' isimli proje ile Konya genelinde lise öğrencileri arasında mektup yarışması gerçekleştiriliyor. Son katılım tarihi 18 Temmuz 2022 olarak açıklanan yarışmada dereceye giren ilk 100 öğrenciye çeşitli hediyeler verilecek.

BÜYÜK TAARRUZ 'UN 100. YIL DÖNÜMÜNDE MEKTUP YARIŞMASI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de paydaş olarak yer aldığı projede, Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümünde, Büyük Taarruz’a katılan askerlerin ailelerine yazdığı ya da ailelerinin savaşta yer alan askerlerimize yazdığı mektupları, öğrenciler tarafından askerlerimizin ya da ailelerinin ağzından yeniden yazmaları isteniyor.

KONYA 'SON ZAFERİN MEKTUPLARI' YARIŞMASI HEDİYELERİ NELER?

Son katılım tarihi 18 Temmuz 2022 olan yarışmada, Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonda değerlendirilen eserlerden birinci olan eser sahibine diz üstü bilgisayar, ikinci olan eser sahibine bisiklet ve üçüncü olan eser sahibine tablet hediye edilecek. Sonraki yedi kişi mansiyon ödülü olarak Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konya Bilim Merkezi Bilim Marketten 750 TL alışveriş hakkı kazanacak.

Ayrıca ilk 100’e giren öğrenciler, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen iki günlük Afyonkarahisar ve Kütahya gezisine katılma hakkı kazanacak.

Son katılım tarihi 18 Temmuz 2022 olan 'Son Zaferin Mektupları' yarışmasına katılmak isteyenler lise öğrencileri detaylı bilgiye “www.konya.pol.tr/sonzaferinmektuplari” adresinden ulaşabilirler.

SON ZAFERİN MEKTUPLARI BAŞVURU VE DETAYLAR

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.