banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİNİN BİSİKLETİNİ ÇALAN HIRSIZIN EVİ BİSİKLET DEPOSU ÇIKTI

Konya’da baba ve 2 oğlunun bisikletlerini çalan hırsız, polis ekipleri tarafından kısa sürede çalıntı 5 adet bisikletle birlikte yakalandı. Adliyeye sevk edilen hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

27 Haziran 2022
AYNI AİLEDEN 3 KİŞİNİN BİSİKLETİNİ ÇALAN HIRSIZIN EVİ BİSİKLET DEPOSU ÇIKTI

 

Konya Aymanas Mahallesinde baba ve ilkokula giden 2 çocuğunun olmak üzere toplamda 3 adet bisiklet çalınması ihbarı üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü, Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri harekete geçti.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelediği esnada, bisikletlerin çalındığı saatte o sokaktan bir minibüsün geçtiğini tespit etti. Yapılan incelemelerde minibüsün, çok sayıda hırsızlık kaydı olan Yılmaz A.’ya ait olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şüphelinin evine baskın yapan polisler, evin bodrum katında baba ve oğullarına ait olan 3 adet bisiklet ve çalıntı olduğu düşünülen toplamda beş adet bisikleti bularak muhafaza altına aldı. Çalınan bisikletlerini gören çocukların sevinçleri adeta gözlerinden okundu. Bisikletlerinin bulunmasından dolayı çok mutlu olan çocuklar, polis amcalarına teşekkür ederek bisikletlerini teslim aldı.

Gözaltına alınan Yılmaz A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147