BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Otobüs devrildi Prof. Sıddık Korkmaz öldü! 19 yaralı var

Konya'dan Prof. Ramazan Altıntaş'ın da bulunduğu otobüs devrildi! Prof. Sıddık Korkmaz öldü! 19 yaralı var 

25 Haziran 2022
Otobüs devrildi Prof. Sıddık Korkmaz öldü! 19 yaralı var

Ordu’da dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada dekan Prof. Sıddık Korkmaz olay yerinde öldü, 2’si ağır 19 kişi yaralandı. Araçta Konya Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altıntaş da vardı

Ordu’da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz olay yerinde can verdi. 2’si ağır 19 kişi yaralandı. Araçta Konya Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş da bulunuyordu.

GEZİ DÖNÜŞÜ MİDİBÜS DEVRİLDİ

Kaza, Ordu'nun Gölköy ilçesi, Ulugöl Cihadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 24 Haziran tarihinde, Ordu Üniversitesi’nde düzenlenen, 27’nci İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak için kente gelen dekan ve öğretim görevlileri, bugün gezi için Ulugöl’e çıktı.

PROF. DR. SIDDIK KORKMAZ OLAY YERİNDE VEFAT ETTİ

Gezinin ardından geri dönüş yapan 52 AD 835 plakalı midibüs, virajı alamayarak devrildi. Kazada, otobüste bulunan 25 yolcudan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz olay yerinde hayatını kaybederken, dekan, öğretim görevlileri ve ailelerinden oluşan 2’si ağır toplam 19 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.