banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'dan Marmaris'teki yangına itfaiye desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, Marmaris'te çıkan orman yangını nedeniyle bölgeye itfaiye desteği gönderdi. 

22 Haziran 2022
Konya'dan Marmaris'teki yangına itfaiye desteği

tKonya Büyükşehir Belediyesi, Marmaris'te çıkan orman yangını nedeniyle bölgeye itfaiye desteği gönderdi.Konya’dan Marmaris’teki yangına itfaiye desteği.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Marmaris’teki orman yangınıyla mücadeleye destek olmak için bölgeye itfaiye gönderdi.

Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopterlerin yanı sıra arazözler, iş makineleri ve çok sayıda orman işçisi ile müdahale ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'te çıkan orman yangınına yönelik çalışmaları incelemek üzere bölgeye hareket etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangın bölgesine itfaiye gönderdiklerini duyurdu.

Başkan Altay açıklamasında: "Muğla’dan gelen talep üzerine Marmaris İlçesinde devam etmekte olan orman yangınına müdahale eden söndürme uçaklarına su takviyesi için itfaiye araçlarımızı yola çıkardık. Ormanlık alanlarda ateşe lütfen daha çok dikkat edelim. Allah afetten korusun." dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147