banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI HIRSIZ BEBEK ARABASINI ÇALARKEN GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI HIRSIZ BEBEK ARABASINI ÇALARKEN GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI 

21 Haziran 2022
UYUŞTURUCU BAĞIMLISI HIRSIZ BEBEK ARABASINI ÇALARKEN GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Konya’da hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı olan şahsın bir apartmana girerek bebek arabasını çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da bir şahsın apartmana girerek dairenin önündeki bebek arabasını çalması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Kamera görüntülerini inceleyen polisler şahsın hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı olan Mert T. (21) olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisinin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve uyuşturucu alabilmek için evlerin kapılarının önündeki ayakkabıları ve dışarıya bırakılan eşyaları çaldığını belirleyen ekipler şahsı kısa sürede yakaladı.

Çok sayıda suç kaydı olan ve silahlı tehdit suçundan aranan Mert T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan bebek arabasını satın alan S.H. hakkında hırsızlık malı satın almaktan işlem başlatılırken bebek arabası polis ekiplerince sahibine teslim edildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147