banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA'DA YAKININI ÖLDÜREN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI

KONYA'DA YAKININI ÖLDÜREN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI 

19 Haziran 2022
KONYA'DA YAKININI ÖLDÜREN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI

Konya'da bir şahsın banyoda ölü bulunması üzerine çalışma başlatan polis ekiplerin şahsı bir yakınının öldürdüğünü tespit ederek cinayet zanlısını kısa sürede yakaladı.

Olay Hadimi Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında yaşandı. Abdullah Kuyucak (75) yakınları tarafından evinin banyosunda ölü olarak bulundu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayeti, ölen şahsın yakını Yalçın Kuyucak'ın (20) işlediğini tespit etti.

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle daha önce de zanlının birçok kez ailesi ve yakınları ile kavga ettiği bu kavgalardan dolayı ara ara evden ayrıldığı anlaşıldı. Cinayet Büro amirliği ekipleri, şahsın bir iş yerinde olduğununu tespit ederek iş yerine operasyon düzenledi, polis ekiplerini karşısında görünce cinayette kullandığı ekmek bıçağı ile ekiplere direnen zanlı polisin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, cinayette kullanılan bıçağa da el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147