banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’de 13 bin Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Tüm öğrencileri tebrik ederek karnelerini veren, öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Pişkin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar, tüm öğrencilere keyifli tatiller diledi. 

17 Haziran 2022
Seydişehir’de 13 bin Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin,  Belediye  Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tamamlanması ile Seydişehir de karne Alan 13 bin öğrenci ve  1000  öğretmene keyifli tatiller diledi.   

Seydişehir’in eğitim ve öğretim anlamında başarılı bir ilçe olduğunu belirten Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, “İlçemizde her yıl binlerce öğrenci başarıyla mezun oluyor ve yeni başarılara yelken açıyor. Bu anlamda Seydişehir başarılı bir ilçe konumundadır. Bu başarının devam etmesi için tüm kurumlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için hayırlara vesile temenni ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyor, keyifli bir tatil diliyorum. Bu süreçte öğrencilerimiz için tüm gücüyle çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147