BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bozuk yola vatandaş ağaç dikti!

Aksaray’ın Eskil ilçesinde yaylalara giden yolun bozuk olmasını protesto eden vatandaşlar ilginç bir yönteme başvurdu. Yoldaki çukurlara ağaç dikildi. Gören, şaşkınlığını gizleyemiyor. 

17 Haziran 2022
Bozuk yola vatandaş ağaç dikti!

Aksaray’ın Eskil ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Eskil ile Kaputaş başta olmak üzere bir çok yaylayı bağlayan yoldaki çukurlara ağaç ekildiğini görenler gözlerine inanamadı. Ağaçları çukurlara dikenlerin kim ya da kimler olduğu bilinmiyor. Ancak, bölge halkının daha önce yolun çukurlarla dolu hale gelmesine tepki gösterdiği ve yetkililerden yardım istediği bildiriliyor. Vatandaşların, Eskil ilçesiyle Kaputaş, Sülüklü, Emirhacı ve Çetehasan Yaylalarını birbirine bağlayan yolun genişletilerek yeniden yapılmasını istediğini kaydediliyor.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”


Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP'li Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, meraları işgal eden kişiler tarafından bozuk olan yola ağaç dikildiğini ileri sürdü.

Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen AKP'li Belgemen, şu ifadelere yer verdi:

*Bugün İlçemizde kendini bilmez biri veya birileri devletimizin yoluna ağaç dikmiş. Tabi süreci en başından beridir takip ederek bu olay içerisinde olan kişi ve kişiler hakkında adli mercilere müracaat edildi.

 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.