banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da yürüyüş etkinliği! Doğaseverler dikkat kontenjan sınırlı! TIKLA BAŞVUR

Konya'da yürüyüş etkinliği! Doğaseverler dikkat kontenjan sınırlı! TIKLA BAŞVUR 

16 Haziran 2022
Konya'da yürüyüş etkinliği! Doğaseverler dikkat kontenjan sınırlı! TIKLA BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Konya Projesi çerçevesinde 'Konya'da Yürüyoruz' temalı etkinliği ile doğaseverler için Haziran ve Temmuz aylarında 3 yürüyüş gerçekleştirecek. Sınırlı sayıda kontenjanın bulunduğu yürüyüş için başvuru adresi haberde

Konya Büyükşehir Belediyesinin Spor Konya Projesi çerçevesinde sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşü etkinlikleri doğaseverleri bir araya getirecek. Haziran ve Temmuz aylarında belirlenen rotalarda gerçekleştirilecek 3 yürüyüş için 250 kişilik kontenjan ayrıldı.

DOĞASEVERLERE FARKLI ROTALARDA YÜRÜYÜŞ İMKANI

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Konya'da Yürüyoruz" temalı doğa yürüyüşleri devam ediyor. Spor Konya Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen örnek uygulamalardan olan "Konya'da Yürüyoruz" temalı yürüyüş etkinlikleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi, gündelik hayatın stresinden yorulup şehir yaşamına ara vermek isteyen doğaseverlere önemli bir imkan sunuyor.

HAZİRAN VE TEMMUZ'DA 3 YÜRÜYÜŞ

Konya Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşama teşvik etmek için Haziran ve Temmuz aylarında 3 yürüyüş gerçekleştirecek. Bu çerçevede; 19 Haziran'da Ilgın Bulcuk Gölü, 26 Haziran'da Derebucak-Balatini Mağarası ve 3 Temmuz'da Yalıhüyük-Gölcük Yaylası'nda gerçekleştirilecek tüm doğaseverler katılabilecek.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sınırlı sayıda kontenjanın bulunduğu ve 250 katılımcı ile yapılması planlanan yürüyüşlere başvurular "sporkonya.com.tr" adresinden yapılabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşü için katılım şartları, ücret bilgisi ve diğer detayları şöyle duyurdu:

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ KATILIM ŞARTLARI VE DETAYLAR
1- Doğa yürüyüşü (Trekking) Hizmetinin ücreti kişi başı KDV DÂHİL 100 TL’dir.
2- 18 yaş üstü vatandaşlarımız katılabilirler. Ayrıca 12 yaş ve üzerinde çocuğunuz varsa sizinle birlikte ücret karşılığı katılım yapabilirler.
3- Tüm etkinliklerimizin başlangıç yeri Konya Panorama Müzesi yanı otopark alanıdır. Hareket saati 8:30 da olacaktır.
4- Gelirken TC Kimlik Kartınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
5- Katılımcılar rahat bir giysi(eşofman vb.) şapka ile gelmeleri,
6- Kendi suluklarını getirmeleri,
7- Elde malzeme taşımanın zor olacağı için küçük bir sırt çantası almaları tavsiye edilir.
Not: Yürüyüşümüz günü birlik olacaktır. 6-7 km yürüyüş yapılacaktır. Etkinliklerden dönüş en geç 18:00'de Konya'ya varmış şekilde planlanmıştır.
Ulaşım, Öğle yemeği, Araç içi ikramlarımız olacaktır.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ BAŞVURU

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147