BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi 

16 Haziran 2022
Seydişehir'de Sınav koordinasyon toplantısı düzenlendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (TYT-AYT ) öncesi Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Seydişehir Sınav Koordinatörlüğü tarafından sınav güvenliği toplantısı düzenlendi.
Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı İlçe Jandarma Komutanı  Vekili Jandarma  Astsubay Kıdemli Başcavus Kadir  Şanlı NEÜ Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dekan Ali Kahraman ve Dekan Yardımcısı  Yusuf Uzun, İlçe Nüfus Müdürü  Ahmet  Sezekl ile İlçe Milli Eğitim  Müdürü Tahir Kibar katıldı.
Seydişehir’de 17 okulda 2900 öğrencinin  katılacağı 2022 YKS sınavının güven ve huzur içinde gerçekleşmesinin sağlanması amacıyla alınacak tedbirler konuşuldu. soruların sınav binalarına güvenlik içerisinde nakli, sınavının yapılacağı binalarda güvenliğin sağlanması, adayların sınav binalarına ulaşımı, sınav esnasında ilçe mülki sınırları içerisinde gürültü yapılmasının yasaklanması, nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylara geçici kimlik belgesi verilmesi, sınavın bitmesi ile birlikte sınav evraklarının İlçe sınırlarını terk edinceye kadar emniyet güçleri tarafından güvenlik içerisinde naklinin sağlanması konuları görüşüldü.
Toplantı sonrası konuşmasında Kaymakam Pişkin; "18-19 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavının (2022-YKS) kurallara uygun ve güven içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla, Seydişehir İlçe Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısını, ilgili kurum yetkililerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin sorunsuz bir sınav yaşamaları için gerekli her türlü tedbiri planladık. Sınava girecek adaylara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.