banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA BIÇAKLA POLİSİ YARALAYAN HIRSIZ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

KONYADA BIÇAKLA POLİSİ YARALAYAN HIRSIZ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 

16 Haziran 2022
KONYADA BIÇAKLA POLİSİ YARALAYAN HIRSIZ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Konya’da polis ekipleri devriye attığı sırada bisikletli bir şahıstan şüphelenmeleri üzerine şahsı durdurdu. Ekipler şahsa yaklaştığı esnada şahıs bileğinde sakladığı bıçakla polislere saldırarak bir polisi yaraladı. Diğer polislerin müdahale etmesiyle gözaltına alınan şahsın 27 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Olay Konya’nın Meram İlçesinde Meram Yeniyol Caddesi üzerinde yaşandı. Polis ekiplerinin saat 16.00 sıralarında devriye attığı sırada bisiklet ile yol üzerinde bir şahsın beklemesi ve bisikletin arka sele ve ön sepet kısmındaki malzemelerin hırsızlık malzemesi olabileceğinden şüphelenmesi üzerine polisler şahsın yanına gitti.

ÇALDIĞI BİSİKLETLE HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI

Polislerin geldiğini gören şüpheli şahıs bileğinde sakladığı bıçağı çıkartarak polislere saldırdı. Bir polisi elinden yaralayan şahıs diğer polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Geçtiğimiz hafta Aşkan Mahallesinde gerçekleşen kapı hırsızlığının da şüphelisi olduğu tespit edilen Ömer D.’nin UYAP sorgusunda Kasten Yaralama, Uyuşturucu Kullanma, Hırsızlık gibi birçok suçtan toplamda 27 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147