banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinden bu yıl hacca gidecek kafile törenle uğurlandı. 

15 Haziran 2022
Seydişehir'de Hacı Adayları  Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Seydişehir'den bu yıl hacca gidecek  kafile için Seyyid Harun Camisi önünde tören düzenlendi.

Seydişehir  Müftüsü Adem Bebek'in  katıldığı uğurlama töreni sonunda,  hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Hac ibadetlerinin hayırlı mübarek olması dileğinde bulunan Seydişehir  Müftüsü Adem Bebek'in "Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabemize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Birçok kişi gitmek istediği halde çeşitli nedenlerden dolayı kutsal topraklara gidemiyor. Oraya arınmaya gidiyorsunuz. Buna şükredin. Kutsal toprakların değerini bilin ve yaşayın. Ülkemizin birliği ve dirliği için, bizler için dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147