BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Olta Balıkçılığı Yarışması Düzenlendi.

Olta Balıkçılığı Yarışması Düzenlendi. 

14 Haziran 2022
Olta Balıkçılığı Yarışması Düzenlendi.

Konya Amatör Olta Balıkçıları, Kara Avcıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAOBDER) tarafından ve İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü gözetiminde Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölünde 10. Olta Balıkçılığı Festivali gerçekleştirildi.


Geleneksel hale gelen festivalde Sudak balığı yakalamak için Türkiye’nin değişik illerinden Konya’ya gelen yarışmacılar ve Seydişehir ilçemizdeki  SAOBDER dernegininde eşligi ile kıyasıya ve büyük bir heyecanla yarıştı. Beysehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen 


Yarışma sonunda dernek yönetimi tarafından katılımcılara teşekkür belgesi, 5/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Yarışmada Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun 2022 yılını, ‘Uluslararası Balıkçılık ve Su Ürünleri Yılı’ İlan etmesinin önemi vurgulandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.