BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AFAD'tan akıllı telefonlara "Hayati uyarı bildirimi"

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarına "Hayati uyarı bildirimi" gönderdi. Ankara'dan İstanbul'a pek çok ilde sağanak yağış devam ederken, gönderilen bildirimde acil durumlarda 112'nin aranması istendi. 

12 Haziran 2022
AFAD'tan akıllı telefonlara "Hayati uyarı bildirimi"

Türkiye'de Ankara, İstanbul, Erzurum, Bursa ve daha pek çok ilde süren sağanak yağış hayatını olumsuz etkiliyor. Ankara'nın  tamamında etkili olan yağış nedeniyle bir kişi öldü, bir kişi de sele kapılarak kayboldu.

HAYATİ UYARI BİLDİRİMİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), acil durumlara karşı Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarına "Hayati uyarı bildirimi" yolladı.

AFAD'dan akıllı telefon kullanıcılarına bildirim.AFAD'dan akıllı telefon kullanıcılarına bildirim.
Gönderilen bildirimde şunlar denildi:

"Ülkemizde devam eden meteorolojik şartlar nedeniyle karşılaştığınız taşkın, sel, heyelan gibi acil durumlarda tek numara 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayınız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.