BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Uzman Çavuş Gökhan Demir’in acı haberi baba evine ulaştı

Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Uzman Çavuş Gökhan Demir’in acı haberi baba evine ulaştı 

12 Haziran 2022
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Uzman Çavuş Gökhan Demir’in acı haberi baba evine ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Demir’in acı haberi Ordu Ünye'deki ailesine ulaştı. 5 ve 7 yaşında iki yavrusu olan şehidin baba evine ateş düştü. Şehit babasının, "Aslan gibi oğlum gitti, oğlum, oğlum" sözleri yürek dağladı

Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatında teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit oldu. Şehidin acı haberi Ordu Ünye ilçesindeki acı haberi baba evine ulaştı. Şehit Gökhan Demir, yarın memleketinde toprağa verilecek.

ŞEHADET HABERİ ÜNYE'DEKİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu Ünyeli Uzman Çavuş Gökhan Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Gökhan Demir’in acı haberi Ünye’nin İnkur Mahallesi’nde bulunan baba evine ulaştı.

İKİ ÇOCUĞU BABASIZ KALDI

Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, şehidin babası Yaşar, annesi Suriye, kardeşleri ve yakınlarını askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Şehidin babasının, "Aslan gibi oğlum gitti, oğlum, oğlum.." sözleri yürekleri dağladı.

Seda Demir ile evli olan şehit Gökhan Demir'in, Eylül (7) ve Doruk (5) adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. 5 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin eşinin ve çocuklarının da Diyarbakır’da olduğu öğrenildi.

YARIN MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Gökhan Demir'in cenazesinin, yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazın ardından düzenlenecek törenle İnkur Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Bakan Hulusi Akar imzasıyla yapılan açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş. Gökhan Demir, 11 Haziran 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri kullanıldı.

VALİSİ SONEL: AİLESİ VE MİLLETİMİZE SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ
 
Ordu Valisi Tuncay Sonel, "Pençe-Kilit Harekatında K. Irak'ta alçak bölücü terör örgütlerince yerleştirilen EYP'nin infilak etmesiyle şehit olan Ordu Ünyeli İs.Uzman Çavuş Gökhan Demir evladımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine, milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu.

BAŞKAN GÜLER: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde alçak teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu, şehit olan Ordu Ünyeli hemşehrimiz Uzman Çavuş Gökhan Demir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.