BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ YENİ GELİŞME : TOPLAM 9 TUTUKLAMA !

KONYA’DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ YENİ GELİŞME : TOPLAM 9 TUTUKLAMA ! 

10 Haziran 2022
KONYA’DAKİ CİNAYETLE İLGİLİ YENİ GELİŞME : TOPLAM 9 TUTUKLAMA !

Konya’da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada İsmail Toplar (49) hayatını kaybetmiş 17 yaşındaki H. A. ise yaralanmıştı. Polis ekiplerince kavgaya karıştıkları tespit edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayet Büro Amirliği görevlilerince olaya karıştıkları tespit edilen 4 şahıs daha yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olay 28 Mayıs Cumartesi günü Sultan Mesut Mahallesi Perçemli Sokakta meydana geldi. Daha önceden husumetli olan iki aile arasındaki sözlü tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi üzerine 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

Olaya müdahale eden Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Esat A., Abbas A., Tayfur A., Talip U. ve Nazım R.’yi 3 adet tabanca ve 2 adet tüfek ile birlikte yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahısların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAHLI ÇATIŞMAYLA İLGİLİ TUTUKLU SAYISI DOKUZA YÜKSELDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olaya karıştıkları tespit edilen İlker E., Celalettin E., Hasan K. Ve Musa A. yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece olayla ilgili tutuklanan kişi sayısı toplam 9'a yükseldi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.