banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK !

KONYADA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK ! 

03 Haziran 2022
KONYADA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK !

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Konya genelinde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik yapılan kapsamlı operasyonlarda birçok ikamet ve araçta arama yapılırken yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan operasyonlar kapsamında Karatay ve Selçuklu ilçelerinde iki ikamet ve bir araçta yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazır vaziyette 11.460 adet regapen hap maddesi ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Karatay ve Ereğli ilçelerinde ilçe ve asayiş ekipleri ile yapılan şok uygulamalarda iki araçta 3.900 adet sentetik ecza hap maddesi ve üç adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, Ereğli yolunda yapılan rutin uygulama esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 1.100 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 11 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147