banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA TRAKTÖRLERDEN AĞIRLIK ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

TRAKTÖRLERDEN ONLARCA KİLO AĞIRLIK ÇALAN HIRSIZLAR POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI SONUCU YAKAYI ELE VERDİ ! 

03 Haziran 2022
KONYADA TRAKTÖRLERDEN  AĞIRLIK ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Konya'da traktörlerin demir ağırlık parçalarını çalan hırsızlar Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması neticesinde yakalandı. Zanlılar emniyetteki sorgusunda uyuşturucu madde bağımlısı olduklarını ve madde temin edebilmek için hırsızlık yaptıklarını itiraf etti.

HIRSIZLIK OLAYLARINDA SAHTE PLAKA KULLANMIŞLAR

Konya'nın Selçuklu ve Karatay ilçelerinde bir çok farklı adreste traktör ağırlık parçalarını çalan şüpheliler ile ilgili Oto Hırsızlık ekipleri çalışma başlattı. İş yeri kameralarına yansıyan görüntülerde akşam havanın kararması ile sahte plakalı kırmızı bir binek araçla iş yerleri önüne gelen hırsızlar çevreyi kontrol ettikten sonra saniyeler içinde traktör parçalarını söküp araca yüklüyordu. 

Polis ekipleri aracın gidebileceği tüm güzergahlardaki kamera görüntülerini izleyerek şahısları tespit etti. Yapılan operasyonla şüphelilerden A.K ikametinde yakalanırken Antalya ilinden Konya'ya seyir halinde olduğu belirlenen M.A aracıyla birlikte polis kontrol noktasında durdurularak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunda bir çok suç kaydı olduğu görülen şüpheliler, madde bağımlısı olduklarını uyuşturucu madde temin etmek için çaldıkları ağırlıkları hurdacılık yapan iki şahsa sattıklarını itiraf etti. Ele geçirilen demir ağırlıklar sahiplerine teslim edilirken, suç eşyasını satın almaktan iki şahsa da işlem başlatıldı. 

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.A adli kontrolle serbest bırakıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147