BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DRONE İLE TESPİT EDİLDİ, ARAÇTA YÜZLERCE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

DRONE İLE TESPİT EDİLDİ, ARAÇTA YÜZLERCE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ 

02 Haziran 2022
DRONE İLE TESPİT EDİLDİ, ARAÇTA YÜZLERCE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Konya'da KOM şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yol uygulamasında durumundan şüphelenilen çekici ( oto kurtarıcı )' da yapılan aramada koliler içinde büyük illerde piyasaya sürülmek üzere paketlenmiş (105) adet tabanca ve bu tabancalara ait (61) adet şarjör ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri drone destekli gerçekleştirdiği yol uygulaması esnasında drone görüntülerinde bir çekicinin şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine aracı durdurdu.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli araçta yapılan aramada büyük illere sevk edilmek üzere koliler halinde paketlenmiş (105) adet tabanca ve bu tabancalara ait (61) adet şarjör ele geçirilerek el konuldu. 

Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.