BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de "Huzurlu İlçem Güvenli Elleri toplantısı

Seydişehir'de "Huzurlu İlçem Güvenli Eller" projesi kapsamında; İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısını proje ortaklarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

28 Mayıs 2022
Seydişehir'de "Huzurlu İlçem Güvenli Elleri toplantısı

Seydişehir’de yürütülen hizmetler, faaliyetler ve ilçe genel güvenliğine ilişkin konulara toplumun katılımının ve desteğinin sağlanması, güvenliğe ilişkin sorunların yerel düzeyde tespit edilmesi ve hizmetlerin geliştirilmesi, vatandaşlarda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmesi için yapılabilecek çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıya Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  Seydişehir Müftüsü Adem Bebek, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ünite Amirleri, Muhtarlar  katıldı.

Toplantıda Seydişehirde  İlçe  Merkezinde  ve Mahallerde  yaşanan trafik sorunu ve cezaları, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında  Seydişehir İlçe  Emniyet  Müdürü Ekipleri tarafından  Detaylı  bir şekilde istatistik bilgi sunumu yapılarak  katılımcılara  bilği   verilirken  katılımcıların  görüşleri alındı.

Seydişehir'de "Huzurlu İlçem Güvenli Eller  Projesi  Seydişehir Kaymakamlığı Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Cumhuriyet Savcılığı, Seydişehir  Müftülüğü, İlçe Milli eğitim , İlçe  Emniyet  , İlçe   Jandarma   ve Resmi kurumlar , Muhtarlar ve apartman-site yöneticilerinin paydaş olarak   katılıyor.

 ‘Huzurlu İlçem ve Güvenli Eller’ projesi kapsamında bilgilendirme toplantılarının  geniş   kesimlere  ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.