banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN MOTOSİKLET DENETİMİ

KONYA POLİSİNDEN MOTOSİKLET DENETİMİ 

26 Mayıs 2022
KONYA POLİSİNDEN MOTOSİKLET DENETİMİ

Kamu güvenliği ve trafik yönünden tehlike oluşturan motosikletlerin tespit edilmesi, açıktan hırsızlık ve motosiklet ve akülü bisiklet hırsızlığı olaylarının önüne geçilmesi amacıyla Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce motosikletler ve elektrikli bisikletlere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde; 230 şahıs, 153 motosiklet ve 77 elektrikli bisiklet sorgusu yapılırken toplamda 43 motosiklet ve elektrikli bisiklet trafikten men edildi.

Yaz aylarının gelmesiyle motosiklet kullanımı artış gösterdi. Buna bağlı olarak tescilsiz, muayenesiz, yönetmeliğe uygun olmayan şekilde sepet takılarak atık toplanan motosikletler ve sürücü belgesi olmayan ve kast takmayan sürücüler Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık, Oto Hırsızlığı ve Trafik denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince denetlendi.

Kamu ve Trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosikletler ve şarjlı bisikletlerin tespiti ve hırsızlık olaylarının gerçekleşmeden önüne geçilmesi amacıyla şehrin farklı bölgelerinde 11 noktada denetimler gerçekleşti.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKAN 43 MOTOSİKLET VE ELEKTRİKLİ BİSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Yapılan denetimlerde 230 şahıs, 153 motosiklet ve 77 elektrikli bisiklet sorgusu yapıldı. Son dönemde artış gösteren ve atık toplamak için kullanılan sepetli motosikletlerin de arasında bulunduğu 35 motosiklet ve 8 elektrikli bisiklet trafikten men edildi.

Uygulamada durdurulan motosiklet sürücüleri polis ekiplerince kask, koruyucu ekipman kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147