banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Özel öğrencilerden Fener Alayı ve el sanatları sergisi

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Ümit Çocukları Derneği tarafından kermes, el sanatları sergisi ve fener alayı düzenlendi. 

26 Mayıs 2022
Seydişehir'de Özel öğrencilerden Fener Alayı ve  el sanatları sergisi

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Ümit Çocukları Derneği tarafından kermes, el sanatları sergisi ve fener alayı düzenlendi.

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program Milli İrade Meydanında kermes ve el sanatları sergisi açılışıyla başladı.

Özel öğrenciler tarafında yıl boyunca yapılan el sanatları ve el becerileri ürünleri alanda sergilerken hazırladıkları gösteriler ve konserler izleyenleri hem duygulandırdı hem de eğlendirdi.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, programda emeği geçenlere teşekkür etti, öğrencilerle ilgilendi.

Akşam saatlerinde Hükümet Meydanında Kesecik Şehit Emre Horoz Ortaokulu Bando takımı eşliğinde Engelleri Kaldıralım Fener Alayı, havai fişek gösterisi ve canlı müzik dinletisi düzenlendi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147