banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KAFESTE BESLENEN SİNCAPLAR POLİS EKİPLERİNCE DOĞAL ORTAMLARINA KAVUŞTURULDU

KAFESTE BESLENEN SİNCAPLAR POLİS EKİPLERİNCE DOĞAL ORTAMLARINA KAVUŞTURULDU 

26 Mayıs 2022
KAFESTE BESLENEN SİNCAPLAR POLİS EKİPLERİNCE DOĞAL ORTAMLARINA KAVUŞTURULDU

Cimer üzerinden bir iş yerinde kafes içerisinde sincap beslendiği ihbarı üzerine harekete geçen Karapınar ilçe emniyet müdürlüğü polis ekipleri bahse konu adreste yaptığı aramada 2 adet sincabın kafese kapatıldığını tespit ederek şahsa toplam 4.556 TL idari işlem uyguladı ve sincapları koruma altına alarak doğal yaşamlarına kavuşturdu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) bir iş yerinde 2 adet sincabın kafese kapatıldığı ihbarı üzerine Karapınar ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, Ereğli Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği görevlileri ile birlikte adrese gitti.

İş yerinde yapılan aramada doğal hayatlarından koparılarak kafese kapatılan iki adet sincap bulundu. Sincaplara doğal yaşam ortamlarına kavuşmaları için Ereğli Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği görevlileri tarafından el konuldu.

Yaban hayvanlarını doğal ortamından kopararak kafeslerde besleyen şahsa 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununun ilgili maddeleri gereğince ve yaban hayvanı tazminat bedeli olarak toplamda 4.556 TL idari işlem uygulandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147