BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Şubesinden Seydişehir'e Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Şubesinden Seydişehir'e Ziyaret 

24 Mayıs 2022
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Şubesinden  Seydişehir'e Ziyaret

Konya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ege, Sosyal Medya   hesabından  yaptıgı açıklamada "Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ege, 2. Başkan Harun Küçükkarlı, İlçe Başkanı Yakup Söğüt, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabaş, Dernek muhasibi ve Gazimiz Hasan Ata ile Aziz Şehidimiz J. P..Tğm. Fikret Dinçer’ in babası Ali Dinçer Kaymakam Deniz Pişkin'i makamında ziyaret etti.


Kaymakam Pişkin ziyaret sonrası konuşmasında; "Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ege’ye, ilk kez bir mülki idare amirine Fahri Üyelik Beratı düzenlediklerini söyleyerek bu beratı ziyaretlerinde bana teslim etmelerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Ziyarete katılan 2. Başkan Harun Küçükkıllı, #Seydişehir İlçe Başkanı Yakup Söğüt, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabaş, Dernek Muhasibi ve Gazimiz Hasan Ata ile Aziz Şehidimiz J. P.Tğm. Fikret Dinçer’in babası Ali Dinçer’e de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Seydişehir İlçe Jandarna Komutanımız J.Üsteğmen Salih Yahya Koca'yı, Seydişehir Temsilcimiz Yakup Söğüt şehidimizin kıymetli kardeşi Mustafa Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik
Dernek çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz hakkında sayın komutanımızı bilgilendirdik. Seydişehir İlçemizde yaşayan şehit ailelerimiz ve gazilerimize karşı göstermiş oldukları duyarlı yaklaşım ve anlayışlarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik.
En çok şehit gazi veren Jandarma Teşkilat mensuplarına üstün başarı dileklerimizi ilettik.

Seydişehir Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğünde memur olarak görev yapan derneğimiz üyesi Şehidimizin Kiymetli evladı İlker Uysal 'ı ziyaret ettik.

Camiamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi ilettik.

Şehidimiz J.Astsubay Kd. Üstçavuş Mehmet Uysal Görev yaptığı Diyarbakır ili, İsmli ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düşmüştü. Şehidimiz evli ve iki erkek çocuk babasıydı. Şehidimizin kabri Seydişehir Şehitliğindedir.

Evvelce gidenlerin asıl ruhları şad olsun. "dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.