banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Anadolu Lisesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesine Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı. 

24 Mayıs 2022
Seydişehir  Anadolu  Lisesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Seydişehir Anadolu Lisesi Bahçesinde     gerçekleştirilen   TÜBİTAK Bilim Fuarında Okul Müdürü Hayrettin TOPUZ  Fuarda  Emeği  geçen  Öğrenci  ve Öğretmenlere  Teşekkür etti.

Seydişehir  Anadolu  Lisesi  tarafından düzenlenen serginin açılış kurdelesi Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , Belediye Başkanı  Mehmet Tutal  İlçe Sağlık Müdürü   Dr. Mustafa Özer  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından proje ve eserlerin tanıtımı yapıldı.

TÜBİTAK tarafından maddi destek verilerek açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi.

Yapılan çalışmaların güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz PİŞKİN , “Tübitak 4006 Bilim Fuarı” kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı projeler ve resimlerin sergileneceği bilim fuarının açılışını gerçekleştirdik.Programın düzenlenmesinde emeği geçen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147