banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR MESLEK LİSESİ KÜLTÜR ELÇİLERİ, ÇEVRE VE ORMAN TEMALI ÇALIŞMA YAPTI.

Kültür Elçileri Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çevre ve orman temalı çalışma yaptı. 

23 Mayıs 2022
SEYDİŞEHİR MESLEK LİSESİ KÜLTÜR ELÇİLERİ, ÇEVRE VE ORMAN TEMALI ÇALIŞMA YAPTI.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan; Kültür Elçileri Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çevre ve orman temalı çalışma yaptı.
Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, Ahilik kültürü ile yetişen öğrencilerimiz, mesleklerini öğrendikleri atölye çalışmalarında, atölyeleri temiz kullanma ve iş bitiminde çalıştıkları alanı temizleme uygulamasını zaten yapmaktadır.


Çevresine duyarlı olarak eğitim alan öğrencilerimiz, doğayı temiz tutma ve koruma konusunda da hassasiyet göstermektedirler.
Bu anlayışın ve algının toplumda da oluşması adına, Gökçehüyük baraj göleti mesire alanında çevre temizliği yaptılar.
Öğrencilerimiz, bir milletin medeniyet seviyesinin göstergelerinden birinin de çevresini koruyarak temiz kullanma ve koruma olduğunu vurguladılar.


Ayrıca, çevre temizliği etkinliğini bu yıl özellikle orman içinde yaparak, geçen yıl yaşanan büyük orman yangınlarının, bir daha yaşanmamasına da ayrıca dikkat çektiler, dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar; çevre temizliğine katılan kültür elçileri öğrencilerini tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147