banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da vatandaştan Binali Yıldırım'a ekonomi sitemi: Vallahi millet perişan

"VALLAHİ MİLLET PERİŞAN" 

21 Mayıs 2022
Konya'da vatandaştan Binali Yıldırım'a ekonomi sitemi: Vallahi millet perişan

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Konya'nın Cihanbeyli ilçesine yaptığı ziyarete vatandaşlardan birinin sitemi damga vurdu. 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini belirten vatandaş "Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan" dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, beraberinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleriyle birlikte Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Binali Yıldırım hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

"VALLAHİ MİLLET PERİŞAN"
Binali Yıldırım açıklama yaptığı sırada, bir başka vatandaş ekonomiden yana dert yandı. 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş, "Başkanım ekonomi ekonomi…Millet vallahi perişan. 20 senedir size oy veriyorum. Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan" siteminde bulundu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147