BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 19 Mayıs Coşku ile kutlandı

 

19 Mayıs 2022
Seydişehir'de 19 Mayıs Coşku ile    kutlandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 103 yılı çerçevesinde tören düzenlendi. 
  Tören İlk  olarak Seydişehir Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı  önünde  Saygı Duruşu  ve istiklal Marşının okunmasından  sonra   Çelenk   konulması  başladı.

   Daha sonra Atatürk  Kapalı Spor Salonu yanındaki sentetik çim sahada gerçekleştirilen programla devam etti.Proğramda  Öğrencilerin   sunduğu  bir  birinden  güzel spor    hareketleri izleyiciler  tarafından   beni topladı.

Programa Kaymakam  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı  Vekili Yusuf Can Altınsoy Milli Eğitim Müdürü Tahir  Kibar ,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.