BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GAZİANTEP - Aileler arasındaki silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

19 Mayıs 2022
GAZİANTEP - Aileler arasındaki silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı


Taşlı Mahallesi'nde ikamet eden Ömer K. (55) ve kardeşi Ahmet K. (58) ile kuzenleri Mehmet K. (59) ve Osman K. tartışmaya başladı.
Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle taraflar birbirine ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi.
Ekipler, Ömer K'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı Ahmet K, Mehmet K. ve Osman K. kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.
Ahmet K, Oğuzeli Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi, diğer yaralıların da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma, mahallede güvenlik önlemi aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.