BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Uzman Tercümanlardan Resimli Çeviri

 

19 Mayıs 2022
Uzman Tercümanlardan Resimli Çeviri

Aspa Tercüme firmamızın sunduğu resimli çeviri seçeneği ile herhangi bir dilde yazılan bir yazının resmini çektiğinizde çeviri yapmamız mümkün oluyor. Uzman tercümanlarımız herhangi bir dosya versiyonu üzerinden kolaylıkla çeviri yapabiliyor. Aspa Tercüme Bürosu ekibimiz 120’yi geçen dil seçeneğine sahip zengin bir uzman kadrosundan oluşuyor. Uzmanlarımız gönderdiğiniz resmin üzerinde bulunan yazıları tamimiyle çeviriyor.

Yani yazıyı öncelikle Word ya da PDF dosyası haline getirmenize gerek kalmıyor. Sistemimize birçok farklı dosya yükleme imkânı bulunduğundan resim yükleme imkânı da söz konusudur. Pek çok durumda bir evrakın resmi çekilebilmektedir. Ancak eski tercüman büroları gibi sizlerden bunları bir dosyaya aktarmanızı beklemiyoruz. Bizlere direkt ilettiğinizbu çeviriler hangi konu ile ilgili olursa olsun kolaylıkla çevirisini gerçekleştiriyoruz. Belirlenen süre içerisinde tamamlanan çevirilerimiz bu alanda uzman olan diğer tercümanlarımız tarafından da kontrol edilmektedir.

Uzman tercüman kadromuzun genişliği bir çeviriyi birden fazla kişinin kontrol etmesine de imkân tanımaktadır. Bu sayede çeviride yaşanabilecek olası hataların önüne geçmek mümkündür. Kolaylıkla gözden geçirilen çeviri belirlenen zamanda sizlere teslim edilmektedir. Resimli çeviri hizmetini alabilmek için üye olmanız ve resmi dosya olarak yüklemeniz yeterlidir.

Sonrasında sizlere bir ücret ekranı çıkacaktır. Uzman kadromuzun yapacağı çeviride hangi dile çevrilmesi gerektiğini de belirtmeniz önemli olmaktadır. Dil seçimi çevrinizi yapacak uzmanı belirleyen önemli bir faktördür. Bizler tercümanlarımızı seçerken onardan bu dilde bilgili olduklarına dair belgeler istemekteyiz. Aynı zamanda tercümanlarımızı sınavlara tabi tutarak çeviri boyutlarını ve hangi konularda daha başarılı olduklarını da belirlemekteyiz. Tüm bunlar sizlere en iyi hizmeti sunmak amaçlı olarak planlanmaktadır.

Online Resimli Çeviri

Resimli çeviri için artık çeviri bürolarını gezmenize gerek yoktur. Alanında uzman ve deneyimli olan çeviri ekibimiz online olarak resimli çevirileri gerçekleştirmektedir. Sistem üzerinden gerçekleştirilen çeviriler ve ödemeler tamamen güvenilir bir düzlemde yapılmaktadır. SSL sistemi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için isterseniz canlı desteğimizi le iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz de gizlilik sözleşmemizi okuyarak bu konuyu derinlemesine öğrenebilirsiniz.

Uzmanlarımızın yaptığı çeviriler isterseniz görselin kendisine, isterseniz PDF haline ve isterseniz de Word gibi farklı formatlar ile sizlere teslim edilebilmektedir. Teslim alma biçiminizi de kendiniz seçebilirsiniz. Hatta kargo ile teslim seçeneği de bulunmaktadır. Bu aşamada anlaşmalı olduğumuz kargo firması bizlere fiyat vermektedir ve bunlar da ek bir ücret olarak ödenmektedir. Onlineresimliçevirinize en kısa sürede istediğiniz yöntem ile ulaşmanızı sağlamaktayız.

Resimli çeviride kalite faktörüne tıpkı bir Word dosyası üzerinden çeviri yapıyormuş gibi dikkat etmekteyiz. Bu sayede her çeviri en iyi kalitede olurken her dosya üzerinden de çeviri yapılabilmektedir. Resimli çeviri pek çok kişinin tercih ettiği ve memnun kaldığı bir çeviri yöntemidir. Resimli çeviri ile daha öncesinde resmini çektiğiniz herhangi bir yazının istenen dile çevirisi kısa sürede yapılmaktadır. Fiyat almak için ise 7/24 beklemenize gerek bulunmamaktadır.

Uygun Resimli Çeviri Ücretleri

Resimli çeviri hayat kurtaran birçok ektiye sahiptir. Bir yazıyı farklı bir dosyaya aktarmak zorundakalmadan en kısa sürede çeviriimkânı sunmaktadır. Bizler her gün biraz daha gelişen teknoloji ile işlerimizi harmanlayarak sizlere kolaylık sağlamayı amaçlamaktayız. Bu sayede çeviriler de çok daha hızlı yapılırken zaman kaybı en aza indirilmektedir. Resimli çeviri ücretleri de diğer çeviriler ile aynı şekilde ücretlendirilmektedir. Yani kelime sayısı ve çevrilecek dile bağlı olarak standart bir ücretlendirme anlayışı bulunmaktadır.

Aspa Tercüme olarak bizler sizlere en iyi hizmeti sunarken bunları uygun fiyatlı olacak biçimde gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede herkes tercüme hizmetinden anında faydalanabilme imkanına sahip olmaktadır. Online resim üzerinden yapılan tercümeler de doğru ve belirtilen zaman içerisinde sizlere teslim edilmektedir.

Bunun için resimli çeviri dosyasını isteme yüklemeniz gerekmektedir. Üye olduktan sonra sisteme yüklenen dosya ile fiyat alabilirsiniz. Fiyat aldıktan sonra o an veya sonrasında da çeviriyi yaptırma imkanına sahipsiniz.

Ödeme için pek çok alternatif bulunması da yine herkes için kolaylaştırıcı bir ödeme imkânı sunmaktadır. Ödeme sistemi tamamen güvenli bir sistemdir ve sistemde üçüncü kişiler sizlerin bilgisine erişmemektedir. Bu sayede demenizi rahatça yapabilir ve sonrasında çevirinizi bekleyebilirsiniz.

Resimli Çeviri Hakkında Sık Sorulan Sorular

1-Aspa Tercüme ’den fiyat almak için uygun saatler nedir?

Aspa Tercüme fiyat alımı için 7/24 uygundur. Her zaman dosyayı yükleyebilirsiniz.

2-Aspa Tercüme ödeme yöntemleri nelerdir?

Aspa Tercüme ödeme yöntemleri Visa, Mastercard ve American Express bulunmaktadır. Bu bankalardan ödeme yapabilirsiniz.

3-Aspa Tercüme ’de resimli çeviri için canlı destek bulunuyor mu?

Aspa Tercüme canlı destek hattına sahiptir. Günün belirli saatlerinde hizmetinize açıktır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.