BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

2200 sporcunun katıldığı Konya Yarı Maratonu Seydişehirli Sporcu 9.sırada bitirdi.

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Konya Yarı Maratonu'nun ödül töreni gerçekleştirildi. 

16 Mayıs 2022
2200 sporcunun katıldığı Konya Yarı Maratonu Seydişehirli Sporcu 9.sırada   bitirdi.

Bu yıl ilki düzenlenen, 22 ülkeden 2 bin 200 sporcunun katıldığı organizasyonda derece elde eden sporcular için ödül töreni yapıldı.

Seydişehir Seyyidharun Anadolu Lisesi Öğretmeni Süleyman Kılınç Konya Yarı Maratonu'nu 2200 sporcunun içinde dokuzuncu sırada  bitirerek  büyük  bir  başarıya imza attı.

İlki düzenlenen Uluslararası Konya yatı marton yarışmasında 10K koşusuna bir gurup Seydişehirli koşucu katılmış ve kendi kategorilerinde şu sonuçları almışlardır.

Süleyman Kılınç 9.
Murat Sakallı 11. 
Adem harmanı20.
Mustafa Göncü 19.
Osman Kerpiç 40. olmuştur kendilerini kutlarız

Organizasyonda kadın ve erkeklerde birinci olan atletlere 15 bin lira, ikincilere 12 bin 500 lira, üçüncülere ise 10 bin lira para ödülü verildi.

Sporculara ödülleri, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.