banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YAĞMUR’DA HAREKET VAR, SAĞLIK VAR, ENERJİ VAR

YAĞMUR’DA HAREKET VAR, SAĞLIK VAR, ENERJİ VAR Neler oluyor? Hem sağlık, hem hareket, hem öz güven.. 

13 Mayıs 2022
YAĞMUR’DA HAREKET VAR, SAĞLIK VAR, ENERJİ VAR

Seydşiehir’deYağmur Gençlik Spor Kulübü yaz günlerinin yaklaştığı şu günlerde yeni öğrencilere ve katılımcılara kapılarını açmaya başladı. Ücretsiz birçok eğitim programı sunduklarını ileten Kulüp Antrenörü Yıldırım Arıkan, amatör ve profesyonel antrenman tercihlerine göre sporculara yaz kış demeden destek olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Taekwondo ve Bisiklet branşlarında lisanslı sporcuları ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırladıklarını, bunun yanı sıra trekking, trail koşu, bisiklet turları ve çeşitli rekreasyon programlarını icra ettiklerini dile getirdi.

Yağmur Spor, 7 den 70 e herkes için bir spor sloganıylaherkesi spora davet ediyor. Antrenör Arıkan 5-7 yaş gruplar için jimnastik ve Taekwondo altyapı çalışmalarının yapıldığını, zaman zaman 3-4 yaşında uyum amaçlı başlayan çocuklarında katılımcı olduklarını ifade etti. Yıldırım Arıkan, “Sporun bir yaşı yoktur. Anne karnında başlar, ölünceye kadar devam eder. Fakat her bireyin antrenman planı ayrıdır,karıştırmamak gerekir. Bunun için uzman bir eğitimciden destek alınmalıdır. Bizim kapımız herkese açık, hiç tanımadığımız 10 yaşında çocukta gelir, 60-70 yaşında teyzemizde gelir danışır. Elimizden geldiğince tavsiyelerde bulunur, istikrarlı davranırlarsa kendilerine antrenman planları verir hiçbir bedel almadan destek olmaya çalışırız.”

Birçok program ücretsiz.

Katılımcılar Taekwondo, Bisiklet, Jimnastik gibi onlarca programa ücretsiz katıldığı gibi bireysel ve takım çalışmalarında profesyonel destekte alabiliyor. Kayıtların açıldığı şu günlerde ücretsiz programlara katılabilmek için acele edilmesinde fayda var. Zira zaman ve kontenjan sınırı bulunuyor.İrtibat için Kapalı Pazar Yeri civarı Eski BİM Marketin olduğu yerdeki Yağmur Gençlik Spor Kulübü’nde bizzat görüşme yapılabilir veya 05064064890 ’nolu irtibat numarasındanulaşıla bilinir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147