BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEĞİNDE SERGİ AÇTI.

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Engelliler Haftası münasebetiyle, Ümit Çocukları Derneğinde engelli öğrencilere yönelik açtığı el sanatları kurslarının ürünlerini sergiledi. 

10 Mayıs 2022
SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEĞİNDE SERGİ AÇTI.

Sergi açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli ‘Tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de derinden etkileyen küresel salgın sebebiyle 2 yıldır kurslarımıza sergiler açamadık. Salgın seyrinin azalması sebebiyle bu inşallah haziran ayı başında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası içerisinde Yıl Sonu Sergimizi açıyoruz.

Önceki yıllarda, sene sonu sergimizin içinde dâhil ettiğimiz bu kursumuzun ürünlerini,içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası münasebetiyle sizlerle buluşturmak istedik. Biliyorsunuz bu kursumuz bizim en özel ve en güzel kursumuz. Çünkü öğrencilerimiz bizim için çok değerli ve biz onları gerçekten çok seviyoruz. Yapmış oldukları eserlerle engellerin nasıl aşıldığını bizlere defalarca kez gösterdiler. Sıfır atık temalı Avrupa Birliği projemizin en büyük ayağını da bu öğrencilerimiz üstlendiler ve inanılmaz ürünler ortaya koydular. Biz onlara inanmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Yeter ki engel gönüllerde olmasın’ dedi.

Ayrıca ‘Kurslarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayıKaymakam Deniz PİŞKİN’e, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet TUTAL’a, Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’ a, Kurs açmamız için bizlere mekânlarını açan Ümit Çocukları Derneğine ve Dernek Başkanı Münevver YALÇINKAYA’yaKurs öğretmeni Derya DOĞAN’ a çok teşekkür ederim.’ Dedi.

Haziran ayının ilk haftası Belediye Düğün Salonunda açılacak olan El Sanatları Yıl Sonu Sergisine tüm vatandaşlarımızı davet etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.