BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yaptıkları paylaşım tepki çeken 4 öğretmen açığa alındı

Kürtçe tabela önünde yaptıkları paylaşım nedeniyle tepki çeken 4 öğretmen açığa alındı 

05 Mayıs 2022
Yaptıkları paylaşım  tepki çeken 4 öğretmen açığa alındı

Erzurum'un Karayazı ilçesi girişinde bulunan, Kürtçe ve Türkçe "Hoş geldiniz" yazılı tabela önünde tepki çeken bir paylaşımda bulunan 4 öğretmen açığa alındı.
Karayazı ilçesi girişindeki Kürtçe ve Türkçe "Hoş geldiniz" yazılı tabela önünde uygunsuz fotoğraf çekerek sosyal medyadan paylaştıkları belirtilen 4 öğretmen hakkında 3 Mayıs'ta Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.

ÖĞRETMENLER AÇIĞA ALINDI
Erzurum İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kişisel sosyal medya hesaplarında ilçe giriş tabelası önünde yayınlamış oldukları görselden dolayı öğretmenler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını hatırlattı. Çiçek, tahkikat sonuçlanana kadar söz konusu öğretmenlerin açığa alındığını bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.