BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İstanbul'u kana bulayacaklardı! 3 terörist patlamaya hazır 5 kg patlayıcıyla yakalandı

İstanbul Sancaktepe'de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi 

28 Nisan 2022
İstanbul'u kana bulayacaklardı! 3 terörist patlamaya hazır 5 kg patlayıcıyla yakalandı

İstanbul Sancaktepe'de TEM Birimleri bir terör hücresini daha çökertti. DKP-BÖG hücre evine düzenlenen operasyonda 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri, patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Soylu, "Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi Allah, İstanbul Emniyeti TEM, İstihbarat Birimlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.