BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Pazar yerinde tırnakçılara karşı uyarı

Seydişehir Pazar yerinde tırnakçılara karşı uyarı 

21 Nisan 2022
Seydişehir Pazar yerinde   tırnakçılara   karşı uyarı

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Pazar yerinde tırnakçılık yapıldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube ekipleri harekete geçti.

 Sabah saatlerinde Seydişehir de Pazar yerinde çok sayıda dolandırılma ihbarı alan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ve zabıta  ekipleri  vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri ve Zabıta  Ekipleri tarafından Semt Pazarı'nın giriş ve çıkışlarında Anons yapılarak tırnakçı  ve dolandırıcılar tarafından Emekli Maşını bankadan  alan bazı kişilerin paralarının  çalındığı  ihbarı aldıkları dolayısı ile her türlü hırsızlara  karşı  dikkatli olunması şüpheli  kişilerin emniyete  zabıtaya  ihbar edilmesi istendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.