BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DAKİ OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

KONYA’DAKİ OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ 

15 Nisan 2022
KONYA’DAKİ OPERASYONDA ONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ilaç ele geçirdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KAÇAKÇILAR İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYIYOR!

KOM ekiplerince Konya’da kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Vatandaşların sağlığını hiçe sayarak maddi çıkar elde etmek için hiçbir kuruluştan onay alınmamış zararlı ürünleri vatandaşlara sattığı tesit edilen bir işyerinde yapılan aramada 4.559 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün (hap, jel, sprey, krem) ele geçirildi.

Gerçekleşen operasyonda kaçak tıbbi malzemelerin ticaretini yaptığı tespit edilen 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.