BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bağcılar'da vatandaşlara hakaret eden Suriyeli sınır dışı edilecek

 

13 Nisan 2022
Bağcılar'da vatandaşlara hakaret eden Suriyeli sınır dışı edilecek

Bağcılar'da sandalyeyi yol kenarına getirip "Erkek olan buraya gelsin" diye bağırıp tehditlerde bulunan Suriyeli esnaf, savcılık talimatıyla evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet tarafından yapılan açıklamada, şahsın yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edileceği aktarıldı.
Bağcılar'da sokakta vatandaşlarla sözlü tartışmaya giren Suriye uyruklu H.H. hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, H.H'nin gözaltına alındığı, adli ve idari işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edileceği belirtildi.

Bağcılar'da vatandaşlara hakaret eden Suriyeli sınır dışı edilecek

"ERKEK OLAN BURAYA GELSİN"
12 Nisan tarihinde yaşanan olayda, sokaktan geçen bir sürücü dükkanın önünde, yol kenarında oturan Suriye uyruklu esnaf H.H.'yi trafiği engellediği için uyardı. Bunun üzerine sürücü ile Suriyeli esnaf arasında tartışma çıktı. Ardından çevredekilerin de olaya dahil olmasıyla ortalık birbirine girmişti. Bu sırada H.H. dükkanından sandalyeyi tekrar çıkararak, "Erkek olan buraya gelsin" diye bağırıp etrafa tehditler savurdu.

Bağcılar'da vatandaşlara hakaret eden Suriyeli sınır dışı edilecek

GÖZALTINA ALINMIŞTI
Olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine savcılık, H.H. hakkında 'Halk arasında kin ve düşmanlığa tahrike yol açacak şekilde etrafa hakarete ve tehdit içeren sözler sarf etmesi' nedeniyle soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında polis, Suriye uyruklu H.H.'yi gözaltına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.