BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Karatay Mar-Sanda iftar saati büyük fabrika yangını!

Konya’nın Karatay İlçesi Mar-San Sanayi Sitesi'ndeki plastik geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. 

07 Nisan 2022
Konya Karatay Mar-Sanda  iftar saati büyük fabrika yangını!

Konya'da bir plastik geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Alevlerin hızla binayı sardığı yangına müdahale için çok sayıda ekip yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede kontrol altına aldığı yangın sonrası, binada soğutma çalışmaları sürüyor

Konya'da bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın hızla büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirilirken, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Yangın, Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde yer alan Mar-San Sanayi Sitesi'ndeki bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıktı.
Nedeni henüz tespit edilemeyen yangında alevler hızla fabrikayı sararken, bölgede gökyüzü siyah dumanla kaplandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, kontrol altına alınan yangın sonrası fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.