BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. kuruluş yıl dönümü Seydişehir'de kutlanıyor. 

07 Nisan 2022
Seydişehir'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. kuruluş yıl dönümü

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve beraberindeki heyet, Emniyet Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kaymakam Deniz Pişkini  makamında ziyaret etti.

Kaymakam Deniz Pişkin "Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve “Polis Haftası” dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürümüz Cevdet Arıcı ve personeline ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

Kahraman Türk Polis Teşkilatı'mızın 177. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı yürekten kutluyorum.Aziz şehitlerimizi minnetle ve rahmetle yad ediyorum."dedi

Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı da, Emniyet Teşkilatına verdiği Destekten Dolayı Kaymakam Deniz Pişkine  teşekkür ederek, kutlamalar çerçevesinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.