BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yer Konya! Yazılan cezalara kızdı, kaymakamlık önünde kamyonunu yakmak istedi

 

07 Nisan 2022
Yer Konya! Yazılan cezalara kızdı, kaymakamlık önünde kamyonunu yakmak istedi

Konya’nın Kulu ilçesinde 3 yılda farklı kurumlar tarafından 500 bin liraya yakın ceza yazıldığını iddia eden bir sürücü, kamyonunu Kaymakamlık binası önüne getirip yakmak istedi. Sürücü ve yanındaki bir kişi, güçlükle etkisiz hale getirildi. 

Alınan bilgiye göre; Konya’nın Kulu ilçesinde yaşayan O.K, kullandığı 42 M 7947 plakalı hafriyat kamyonunu, ilçenin en işlek caddesinde bulunan Hükümet Konağı önüne getirdi ve benzin dökerek yakmak istedi. 
Polis ekipleri tarafından fark edilen O.K. ve yanında bulunan B.A’nın etkisiz hale getirilmesi için hemen görüşmelere başlandı. 


Bu sırada itfaiye ekipleri hazır bekletildi, jandarma ekipleri tarafından da güvenlik önlemi alındı. 
3 yıldır kurumlar tarafından kendilerine 500 bin liraya yakın ceza yazıldığını iddia edilen O.K. ile yanındaki B.A, ikna edilemeyince biber gazıyla etkisiz hale getirildiler, İki kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.