BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karpuz tezgahlarda Fiyatı nedeniyle dilimle satılıyor

Karpuz tezgahlarda yerini almaya başladı! Fiyatı nedeniyle dilimle satılıyor 

05 Nisan 2022
Karpuz tezgahlarda Fiyatı nedeniyle dilimle satılıyor


Türkiye'de gıda ürünlerinin fiyatının yükselmesi vatandaşın cebini zorlarken, yaz meyveleri de tek tek piyasaya çıkmaya başladı. Kilosu 690 TL'den satılan eriğin ardından bu sefer de karpuzun diliminin 28 TL'ye satılması dikkat çekti.
Türkiye'de gıda ürünlerinin fiyatlarında ciddi yükselmeler meydana geldi. Sırasıyla ayçiçek yağı, şeker ve domates gibi temel gıda ürünlerinin fiyatı cep yakmaya başladı.

ERİĞİN KİLOSU GÜNDEM OLMUŞTU
Geçtiğimiz günlerde yazın favori meyveleri arasında yer alan eriğin kilosu gündem oldu. Türkiye'nin önde gelen marketlerinden birinde kilosu 690 Tl'den satışa çıkarılan eriği özellikle hamile kadınların tercih ettiği belirtildi.

KARPUZ DA TEZGAHLARDAKİ YERİNİ ALDI
Eriğin ardından yazın vazgeçilmez bir diğer meyvesi karpuz da piyasalardaki yerini almaya başladı. Ancak karpuz, fiyatı nedeniyle dilimle satılmaya başlandı. Bir dilim karpuzun 28 TL olduğu görüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.