BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kabine, Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Masada gıdaya erişim konusu var

Kabine, Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Masada vatandaşın en çok dert yandığı gıdaya erişim konusu var 

28 Mart 2022
Kabine, Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Masada  gıdaya erişim konusu var

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. Kabine'nin masasındaki en önemli konu, vatandaşın uzun süreden bu yana dert yandığı "gıdaya erişim" ile ilgili sorunlar olacak. Toplantıda ayrıca stokçuluk yapanlara yönelik önemli kararların alınması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısı bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Buna göre Kabine'nin en önemli gündem maddesi, gıdaya erişim konusundaki sorunlar olacak. Stokçularla ilgili görüş alışverişinin yapılacağı Kabine'den önemli kararların çıkması bekleniyor.

RAMAZAN FAKTÖRÜ DE ETKİLİ
Gıda konusundaki sıkıntılarda Ramazan Ayı faktörünün de ele alınacağı ve vatandaşların gıdaya ulaşımını engelleyen kişi ve kurumlarla ilgili sert tedbirler alınacağı belirtildi.

CUMHURBAŞKANI'NIN NATO TEMASLARI
Kabine toplantısında ele alınacak bir diğer konu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Zirvesi kapsamındaki temasları olacak. Kurmaylarına temaslar hakkında bilgi vermesi beklenen Erdoğan, bakanların da görüşlerini alacak.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI KRİTİK KONU BAŞLIKLARINDAN BİRİ
Toplantıda ele alınması beklenen en önemli konulardan biri de Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş. Özellikle Ukrayna'dan koparak Türkiye karasularına kadar gelen mayınlar hakkında fikir alışverişinde bulunulacağı aktarıldı. Türkiye'nin arabuluculuk konusundaki tavrının geliştirilmesi de Kabine'nin konuları arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.