BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KOSKİ ÇALIŞANLARINA KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

KOSKİ ÇALIŞANLARINA KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ 

25 Mart 2022
KOSKİ ÇALIŞANLARINA KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, daha güçlü bir kurum kültürü oluşturmak ve vatandaşla doğrudan iletişim halinde görev yapan çalışanların kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla hizmet içi eğitim programı düzenledi.

 

            Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanların kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

 

            “Temel İletişim ve Etkili İletişim”, “Kamu Hizmeti Anlayışında Vatandaş Memnuniyeti” başlıklarında verilen eğitimler iki grup halinde gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimler kapsamında vatandaşlar ve abonelerle doğrudan iletişim halinde olan çalışanlara; beden dili, kurumsal imaj, çözüm ve memnuniyet odaklı düşünüp sağlıklı ve etkin iletişim kurabilme yöntemleri anlatıldı.

 

            Katılımcılar ve eğitimci arasında karşılıklı uygulama ve diyaloglara yer verilen eğitimler bundan sonra da devam edecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.